WE-forløbet 

WE-forløbet knytter sig til mit dybe ønske om at hjælpe kvinder til at stå stærkt i sig selv med godt selvværd og overskud til dem, de holder af. Det gør jeg ved at arbejde ud fra deres profil baseret på min GLANS-model. Modellen gør det muligt at flytte sig markant uge efter uge, til de står stærkt som den kvinde, de i virkeligheden er.

Mit speciale er lavt selvværd hos kvinder, og jeg har særligt fordybet mig i at skabe transformation med kvinder, der har en diagnose med ADD/ADHD eller Asperger.

For netop disse kvinder opfatter sig selv som et stykke drivtømmer eller som andensortering porcelæn. Fuld af skader eller fejl. Og det er slet ikke det, jeg ser! Så jeg har gjort det til en af mine vigtigste livsopgaver at vise dem, hvem de i virkeligheden er, og hvad de kan formå – ikke på trods af, men fordi de er dem, de er.

Det har medført, at jeg har udviklet signaturforløbet WE.

Forløbet er udviklet og afprøvet med succes til kvinder, der grundlæggende ikke føler, de kan lykkes. De har en tvivl på, at de har nok at byde på som kvinde, partner, mor og veninde. Deres selvværd og selvtillid har fået en dyb flænge, som tidligere terapi og coaching ikke har kunnet ændre på. 

Det er derfor, WE-forløbet er noget andet end traditionel terapi og coaching. Og det har gjort, at de kvinder, der har taget forløbet, reelt har fået et stærkere og langt kærligere syn på sig selv. Det har betydet en verden til forskel ikke kun for dem, men også for deres familier.

Måske skyldes også dine udfordringer netop kombinationen af det særlige, du har med dig, som gør, du føler dig anderledes alle steder? Det har medført et lavt selvværd, som spiller ind på selvtillid og skaber en negativ selvopfattelse.

 

Har du lavt selvværd ?

Lavt selvværd er bl.a. kendetegnet ved en selvkritisk indre stemme, at have svært ved at stå ved sig selv og at mærke, hvad man vil og ikke vil. Det giver en trist eller tung stemning, som ind imellem er umulig at rumme eller holde nede. Selvom det er det sidste, man ønsker, kommer det ind imellem ud som negative ytringer eller reaktioner på andre.

Men dårligt selvværd har også andre udtryk, og hvis du har lavt selvværd, vil du sandsynligvis kunne nikke genkendende til det her:

Du er god til at mærke, hvordan andre har det, og du står til rådighed for at hjælpe. Du ønsker mere end noget andet at blive valgt til og have dybe relationer.

Derfor har du i årevis forsøgt at tilpasse dig omgivelserne for ikke at blive dømt forkert. Men det har været hårdt hele tiden at skulle skrue ned for den, du er, og hvad du tænker. Selvom du vitterligt har kæmpet, sidder du med oplevelsen af at være utilstrækkelig og fylde alt for meget eller omvendt være nærmest usynlig og ikke turde vise eller sige, hvad du står for.

Så du er i stedet kommet til at tvivle yderligere på dig selv og kan ikke finde ro eller glæde i længere tid ad gangen. Dit nervesystem er kommet i konstant alert, og det giver ofte følger i form af stress eller angst.

Du har søgt viden for at finde ud af, hvordan du kan ændre det, enten ved at læse og høre en masse eller ved at gå i terapi ad flere omgange. Det har måske hjulpet for en stund, men får ikke ændret det grundlæggende. Så følelsen af ikke at være god nok rammer dig igen, selvom du virkelig har knoklet og prøvet.

Du føler dig overvældet, modløs og er næsten ved at miste håbet om, at det kan være anderledes. Men det er for vigtigt til at give op på. Og det skal du heller ikke.

Hvorfor gør WE-forløbet så stor forskel?

Hvis man har lavt selvværd, stress i kroppen, selvkritiske tanker, tunge følelser og ufokuseret energi, vil en kun kognitiv tilgang ikke skabe varig forandring. Der skal en holistisk tilgang til.

WE-forløbet giver dig de bedste metoder til samspillet mellem tanker, følelser, adfærd, de neurale baner, bevidsthed og det, jeg kalder din essens og den større energi. Hvis du kan genkende dig selv i de nævnte udfordringer, kan WE-forløbet være det, der gør forskellen for dig.

Jeg ved, det kan blive anderledes, end det er for dig nu. Jeg ved også, at det kan være svært at ændre alting alene og ikke mindst at holde fast i det nye.

Det er derfor, jeg har udviklet forløbet med et halvt år fyldt med forandring og implementering. Og efter det halve år forsvinder jeg ikke bare, men samler fortsat op på aftalte tidspunkter i yderligere et halvt år for at sikre, din forandring varer ved.

Det er slut med at forsøge finde løsningen selv og holde fremgang ved lige alene. WE er skabt for at være der for og sammen med dig, så du ikke bare lærer nyt, men også implementerer og vedligeholder det. 

WE er udover det engelske ord for VI også forkortelsen for WomEmpower.

WomEmpower er et nøje struktureret forløb udviklet til at fjerne følelsen af og overbevisningen om at være mindre værd og erstatte den med ro, bevidsthed, godt selvværd og tillid til dig selv og det, du mærker.

Du vil få øje på, hvad der er dine styrker, og du får redskaber til at tackle det, der er svært for dig. Du lærer dig selv at kende, og du finder ud af, hvordan du kan navigere i forskellige relationer og situationer på klog vis.

Du opdager, hvad du har brug for, og hvordan du kan vælge dig selv til i praksis. Oven i købet på en måde, hvor også dine nærmeste profiterer af det. Du finder modet og vejen til at vise dig som hende, du ønsker at være og altid har været inderst inde.

 

Forløbet indeholder:

Klarlægning og committing til dit mål og indsigt i, hvad der er roden, der har forhindret dig i det til nu. Derpå skaber jeg den konkrete plan ud fra GLANS-modellen for, hvad der skal ske step for step for at opnå og fastholde ændringen ved endt forløb.

Sessioner online eller i Tid Til med 2 – 4 ugers mellemrum. Gennem samtale og forskellige former for opfølgning vikler du dig ud af de mønstre og overbevisninger, der har holdt dig fast i troen på, du ikke er god nok.

Lydfiler med mindfulness og visualiseringer, som du lytter til for at skabe nye neurale baner i hjernen. Lydfilerne varer mellem 7 og 25 minutter alt efter, hvad der passer til dig.

Planlagte opfølgningssamtaler på telefon + mulighed for flere ved behov for at holde din udvikling på sporet.

Opgaver givet på sessioner og/eller sendt på mail. Opgaver gives ud fra, hvor langt du er kommet på vejen mod målet.

Rogivende massagesession ved min samarbejdspartner fra tidtilmassage.

Healende fokuskort, som du trækker hver dag og reflekterer over for øget bevidsthed.

Notesbog, som du løbende skriver i og medbringer til sessionerne som endnu en hjælp til at holde retningen.

Fri adgang til min støtte på mail eller sms. Jeg er her for dig hele vejen, og WE-forløbet giver strukturen.

 

Du kan så meget
Få værktøjer til bedre selvværd

Se her, hvad nogle af de kvinder, der har været hos mig, siger:

 

Klik HER for at se en kort video, hvor Matilde fortæller om forløbet.

 

 

Nina skrev denne tilbagemelding til mig i januar 2023:

 

 

Anmeldelse
Anmeldelse

Er forløbet det rigtige for dig?

Forløbet er ikke for alle, for der skal være et match, så jeg kan hjælpe dig til at stå stærkt og kærligt i dig selv – stolt af den kvinde, du er og med tillid til, at du er nok, præcis som du er. Ikke på trods af den, du er, men fordi du er den, du er.

Det er ikke et tungt og hårdt forløb, hvor vi bruger uendelig lang tid på at tale om barndommen, da det oftest blot dræner og gør mindre. I WE-forløbet vil du opleve, at du får mere overskud og forstår, hvordan det hele hænger sammen.

Det eneste, der kræves, er, at du vil committe dig med både tanker, handlinger og intention. Jeg bringer alle mine kompetencer og redskaber fra både det forskningsbaserede og det spirituelle felt i spil, og med forløbets struktur skaber vi sammen vedvarende forandring i dig.

Forløbet foregår sammen med mig i min praksis i Aarhus C eller online, hvis du bor langt væk. Prisen pr. 1. januar 2023 er 14994 kr. Hvis det er svært at finde pengene på én gang, så finder vi en løsning. Det skal ikke stoppe din beslutning og mulighed for at finde ro og glæde i dit liv som den, du er.

Du er nemlig hverken forkert, for lidt eller for meget. Dén opdagelse sammen med viden, dyb forståelse for dig selv og andre, gode redskaber til kommunikation og samvær kommer til at skabe fundamentet i dit liv fremover.

Du får konkrete metoder og redskaber med dig, som du altid kan finde frem og gøre brug af, hvis livet senere byder på bump og svære oplevelser.

Hvis du kan mærke WE-forløbet kalde, men er i tvivl, om det er det rigtige for dig, så book en gratis WE-samtale på telefon ved at vælge den mulighed i kalenderen.

I din 30 minutters WE-samtale:

  • afdækker vi, hvad det egentlig er, der spænder ben for dig.
  • finder vi ud af, hvad der skal til, for at du kommer tættere på dig selv igen.
  • sætter vi spot på dine styrker og udfordringer.
  • får du indblik i det helt særlige ved forløbet.

Efter WE-samtalen har du fået fornyet energi og indsigt i, hvad der er muligt for dig, og samtidig har vi fundet ud af, om WE-forløbet eller andet er det bedste valg for dig.

Det handler om DIG og om at få dig videre hen mod at stå stærkt og kærligt i dig selv. Og det er på en måde, der samtidig kommer alle dem, du holder af, til gode.    

Samtale