Find livsglæden

Fokuskort

 

I den sværeste periode i mit eget liv udviklede jeg mine fokuskort. De kom til mig som en hjælp til at genfinde livsglæden gennem et givet positivt fokus hver eneste dag.

Fokuskortene er et redskab til empowerment, og de fylder så lidt, at du altid kan have dem lige ved hånden.

Et fokuskort er et kort med en affirmation, som har til formål at støtte din personlige udvikling. En affirmation er en positiv bekræftelse. En affirmation er en kort positiv sætning, som du bekræfter for dig selv igen og igen over en udvalgt tidsperiode. Ordene, du siger for dig selv, er med til at forme den måde, du opfatter verden på. Det betyder, at fokuskortene er et effektivt psykologisk redskab til at skabe en positiv forandring i din bevidsthed, som resulterer i positive forandringer i din praktiske hverdag.

Det kan måske virke umuligt at ændre din indre indstilling, men det er det ikke! Hvis du dagligt trækker et fokuskort, så kan det skabe en stor forskel for dit mentale helbred. Hvis du laver øvelsen, som følger med kortene, så vil din personlige udvikling styrkes. Og hvis du supplerer med at notere ned, hvornår du er eller gør det, der står på kortet, vil din udvikling mod større trivsel for alvor tage fart. Derudover er fokuskortene et fantastisk supplement til både terapi og coachingsessioner.

Er det tid til at sige ja tak til positivitet, mental styrke og livsglæde?

Bestil kortene ved at sende en SMS eller opkald til 61719119. De kan sendes med posten mod et fragttillæg på 36 DKK. eller afhentes efter aftale i min praksis, Graven 18F, 1.th., 8000 Aarhus C.

Sådan hjalp fokuskort mig…

Fokuskortene hjalp mig, og mit håb er, at de også kan hjælpe andre. Jeg bruger dem fortsat hver eneste dag, og jeg er overbevist om, at de kan bruges af alle til at styrke selvværd og glæde – for det, vi har fokus på, vokser. Ord skaber. Kortene hjælper på en let måde med at skabe et gladere og stærkere sind, når der fokuseres på deres positive og livsbekræftende ord.

Et sæt fokuskort består af 65 forskellige kort

og en kort skriftlig vejledning, pakket i en sort organzapose.

Pris:  149,-

Kortene kan bestilles hos mig ved SMS eller opkald til 61719119.

Når livet føles svært og tungt, så har tankebanerne det med at køre i et negativt spor. Det kan gøre, at din indstilling til at tage del i livet bliver negativ, og at hver handling synes meningsløs eller uoverkommelig. Fokuskortene kan hjælpe dig med at bryde et negativt mønster, og de kan give dig oplevelsen af overskud og glæde til livet.

Hvis du har lavt selvværd, så kan fokuskortenes positive ord give dig styrken og et kærligt skub til at transformere dit selvværd.

Det fantastiske ved en daglig praksis med brug af kortene er, at du vil opleve, at du slet ikke behøver andre menneskers anerkendelse eller vejledning. Kortene hjælper dig med at lære dig selv at kende og at stå stærkt i dig selv, så du kan skabe det liv, der passer til dig.

Det er tid til at sige ja til en positiv indstilling!

Bestil kortene ved at sende en SMS eller opkald til 61719119. De kan sendes med posten mod et fragttillæg på 36 DKK. eller afhentes efter aftale i min praksis, Graven 18F, 1.th., 8000 Aarhus C.

De bedste ønsker til dig, tid-til/ Karina

Ret til ændringer forbeholdes.

Eksempel på fokuskort