Det siger tidligere KLIENTEr

Referencer

Karina er en superbehagelig person og alsidig terapeut og coach med en stor værktøjskasse. Karina er god til at lytte og afbryder ikke. Jeg kan kun anbefale Karina til både kvinder og mænd, som ønsker noget andet end en traditionel klinisk psykolog. Jeg er glad for at jeg fandt hende.

Sebastian

Karina holdte et fremragende oplæg om skyggearbejde på Fundamentet, som jeg deltog i – hun udfordrede mig til at kigge på nogle RIGtigt trælse sider af min selvforståelse – hårdt men virkeligt godt og “Aha!”-agtigt. Kan varmt anbefales.

Stine

Jeg råbte “BANKO” til velgørenhedsbanko og gik hjem med et gavekort til 90 minutters coaching eller terapi hos Karina. De 90 minutter er jeg ekstra glad for i dag. Karina formåede at sætte de rigtige tanker igang; der her 10 dage efter stadig er i frisk erindring.

Julie

Gennem min sygdomsperiode er jeg stødt på mange forskellige typer af behandlere. Nogle har været hårde og kontante, når det jeg havde mest brug for var en der lyttede og forstod. Andre har været bløde, når det jeg egentlig havde brug for var et skub, og nogle behandlere har arbejdet med mit intellekt, mens jeg oplevede kaos i kroppen og følelserne. Hos Karina er jeg blevet klogere på mig selv, mit parforhold, mine skyggesider og ikke mindst det at tackle svære situationer mere hensigtsmæssigt. Jeg er særligt glad for hendes forklarende tegninger og at hun har haft fokus på mig som et helt menneske. Jeg kan varmt anbefale hende som behandler/coach – det vil du ikke fortryde.

Robert

Mange tak for nogle behagelige snakke og brugbare øvelser.

Mathias

Kan kun anbefale at besøge Karina. Man går hjem med mange gode tanker og har fået nogle værktøjer med i bagagen. En virkelig øjne åbner. Tak.

Pia

Vi kom, fordi der var en meget dårlig stemning mellem os. Vores kommunikation var fuld af anklager og negativitet, og vores dagligdag var præget af skænderier om logistik mere end af det at være sammen som par. På kun tre gange hos Karina kom vi mål, og vi fik øje på, at alt det vi engang faldt for stadig var der – tak!!

J&N

Har deltaget i Karina Jørgensens workshop om den feminine essens og kan kun anbefale dette. I hyggelige og indbydende rammer fik vi den skønneste for/eftermiddag med kloge oplæg fra Karina omkring den feminine esses, og tid, ro og rum til hver især at udtrykke, hvad vi havde på hjerte omkring emnerne. Karina formåede at skabe en tryg, kærlig, og anerkendende stemning uden andre forventninger, end at vi skulle være os selv. Karina bød os et varieret program, der i sin helhed gjorde dagen til en smuk og lærerig oplevelse, som vi kan bære med os videre.

Jytte

Karina har givet mig en masse redskaber som jeg kan bruge når livet slår knuder. Jeg føler at jeg nu bedre kan håndtere de udfordringer man kan møde i relationer til andre mennesker, men også i forhold til min indre kritiker. Jeg kan uden tvivl anbefale at snakke med Karina, hun har virkelig hjulpet mig på vej videre i livet. Af hjertet tak.

Katrine

Karina tog sig præcis Tid Til at lytte, forstå men vigtigst af alt at guide mig til at finde svarene, jeg manglede dybt inde i mig. Jeg har fået en langt større tro på, at jeg lykkes, at jeg er værd at elske og at jeg er ok. Og det mest fantastiske er, at ting efterfølende faktisk er begyndt at lykkes. Jeg har en dyb tro på mig selv og en ro indeni til at gå ud og skabe de forandringer i mit liv, der er vigtige for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Tid Til.   

Pia.

 Tak for din hjælp og de forskellige resurser du gav mig – det har gjort en kæmpe forskel på, hvordan jeg griber forskellige ting an og at jeg føler mig mere selvsikker. Det er et forløb. jeg vil tage med mig i mange år 🙂

Celine