Sexolog

Hvorfor gå til en sexolog?

Der er mange forskellige og gode grunde til at gå til sexolog. Her er noget af det, jeg som sexolog har erfaring med:

  1. Intimitetsproblemer: Sexologer kan hjælpe med at løse intimitetsproblemer i parforhold, som involverer kommunikation, forskellige seksuelle behov og manglende tiltrækning.
  2. Manglende seksuel lyst: En sexolog kan hjælpe med at identificere årsagerne til lav seksuel lyst og udvikle strategier til at acceptere eller øge den lyst, der er.
  3. Seksuelle dysfunktioner: Hvis en person oplever udfordringer som smerter ved sex eller erektil dysfunktion, kan en sexolog hjælpe ved at rådgive om disse problemer.
  4. Krops- og kønspositivitet: Sexologer kan hjælpe med at fremme en positiv og sund holdning til krop og køn, hvilket kan forbedre både selvværd og seksuelle oplevelser.
  5. Seksualundervisning: Sexologer kan give oplysning og rådgivning om sikker sex, seksuel orientering, køn og seksualundervisning til enkeltpersoner, par og grupper.
  6. Overvindelse af traumer: Personer, der har oplevet seksuelle overgreb eller traumatiske seksuelle oplevelser, kan finde hjælp og støtte hos en sexolog gennem samtaler i tillidsfulde rammer.
  7. Åbne og ærlige samtaler: En sexolog kan skabe et trygt rum, hvor man kan tale om sine seksuelle spørgsmål og bekymringer uden frygt for fordømmelse eller fordomme.
  8. Tvivl om køn og seksualitet: Sexologer kan tilbyde støtte og rådgivning til personer, der oplever tvivl eller forvirring om deres kønsidentitet eller om sin seksuelle orientering. En samtale i et trygt og fordomsfrit rum kan hjælpe med at forstå disse aspekter af en selv.

 Jeg er som sexolog uddannet og dedikeret til at hjælpe med at skabe positive og sunde seksuelle oplevelser og at skabe en tryg og inkluderende plads til alle, uanset kønsidentitet eller seksuel orientering.

Jeg står på mål for en skamfri og tillidsfuld samtale.:

Uanset hvad det er for udfordringer, undren eller bekymringer, der gør, at du overvejer en samtale med en sexolog, lover jeg dig et fordomsfrit rum. Jeg har stor forståelse for, at det kan være svært at åbne op for at tale om noget så sårbart som seksualitet kan være, og jeg oplever en efterfølgende lettelse hos alle, der kommer her. Det behøver nemlig ikke at være sært eller underligt at tale om sex. 

Der er mulighed for at vælge enten en session med fremmøde eller en online session. Hvis du er i tvivl, om jeg er den rigtige til at hjælpe, så book allerførst en uforpligtende afklaringssamtale. Jeg siger ærligt til, hvis det ikke er noget, der ligger inden for mine områder.

Terapi for par i Århus