Dit mønster i kærlighed

En helt særlig form for terapeutisk healing er healing af dit Kærlighedsmønster via processen The Heart Healing Journey, også kendt som Essence Release Journey. Healingen bygger på en metode, som jeg har lært af kvinden bag den, Chalotte Inannah Fruergaard, grundægger af Sophia Instituttet. Den har sine rødder i bl.a. psykologi, systemisk teori, kvantefysik, neurovidenskab og den shamanistiske tilgang.. Metoden åbner hjertet og healer i overensstemmelse med din indre kerne og dit ypperste potentiale. 

Hvad kan denne healing, og hvem er den for?

Denne terapeutiske healing er en enkel og smuk proces, hvor du i en til to sessioner får frigjort dig fra det mønster i kærlighed, der har styret dig siden barndommen.

Kærlighedens essens er kernen i ethvert menneske og rækker ud over egoets basale behov. I de første leveår er der fuld adgang fra barnet til sin essens, men på et tidspunkt sker der noget som en del af det at blive ældre.

Barnet får et grundsår i kærlighed, og dette grundsår fortsætter med at have indflydelse på din vej i livet og ikke mindst parforhold. Men det kan heales gennem denne proces, så du ikke længere tvivler på, du er værd at elske, og så du stopper med at være som det lille sårede barn, når det handler om kærlighed.

Hvis du kan nikke til dette herunder, kan denne healing være for dig:

  • Du har oplevet at støde ind i den samme oplevelse af meningsløshed og manglende kontakt til kærligheden i flere parforhold.
  • Du føler, du er uværdig til kærlighed, og du kan ikke lykkes med at praktisere selvkærlighed.
  • Du tror på, der er en større kraft end den, du kan se og måle med almindelige måleredskaber.
  • Du anerkender, kun nuet er sandt og frit for tolkninger og fortællinger. At leve livet med fokus på fortiden og fremtiden holder dig kun fast i din historie, mens nuet er indgangen til den bevidsthed og kraft, der kan skabe nyt.
  • Du ved, at sandheden sætter fri. Vi har alle evnen til selvhealing, hvis vi tør åbne os op i ren sandhed. Vores celler lukker sig, når de begrænses af usande fortællinger, og de husker og åbner op, når de møder sandheden. Derved startes cellernes fornyelse, så krop og sind kan selvheale. 
  • Du har fået nok af at afprøve forskellige former for positiv psykologi og terapi uden varig effekt, og du er klar til en terapeutisk healingsprocess, der frisætter dig i kærlighed. 

Husk, du altid er velkommen til at booke en afklaringssamtale først. Så kan vi sammen spore os ind på, om det er denne healing, der er den bedste til der, hvor du er nu.

 

 

Kommunikation i parforholdet