Bliv certificeret Selvværdsvejleder

 

Vil du gå i dybden med personlig udvikling for dig selv og for andre?

Kom med til transformerende undervisning på smukke retreatsteder.

 

Alt er tilrettelagt med fokus på styrkelse af selvværdet:

 • du gennemgår en personlig udvikling på den mest selvkærlige måde
 • du får undervisning om selvværd ud fra velunderbygget og afprøvet teori
 • du lærer, hvordan du kan hjælpe andre gennem praksisøvelser ud fra teorierne
 • du får et hav af materialer til at styrke selvværdet på forskellige måder

Uddannelsen er på et lille hold, så du bliver set og støttet som den, du er.

 

Overnatning og forplejning på retreats er inklusiv i prisen i 2024.

Tilmeld dig nu, mens der er plads.

Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en terapeutisk uddannelse

– som både kommer dig selv, familie, venner og eventuelle klienter til gode

Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en uddannelse, der arbejder på to planer:

Du gennemgår en personlig udvikling med forståelse af dit eget Selvværd og får en uddannelse, som giver dig kompetencer som Selvværdsvejleder for andre. For hvis du vil være en dygtig Selvværdsvejleder, er det reelt essentielt at arbejde med sig selv. Derfor er uddannelsen til Selvværdsvejleder en uddannelse, hvor du både arbejder terapeutisk med dig selv og lærer, hvordan du skaber ændring hos andre i en terapeutisk proces.

Når du har sikret dig din plads på uddannelsen, kan du bl.a. glæde dig til tre weekender, hvor du kommer til at gennemgå en dyb transformationsrejse sammen med ligesindede kvinder. Imellem vores mødegange er der onlineundervisning, små skriftlige opgaver, mindfulness-øvelser, litteraturlæsning, online sparring og to individuelle sessioner med mig.

Uddannelsen er skabt ud fra de bedste redskaber fra de uddannelser og kurser, jeg selv har været på. Dertil har jeg føjet de indsigter og erfaringer, som flere års arbejde med klienter og med mig selv har givet mig. Det er med andre ord den uddannelse, jeg selv savnede for at kunne komme herhen, hvor jeg er nu: Her, hvor jeg har tillid til både andre og mig selv. Hvor jeg ved, hvad jeg skal gøre, når det føles svært med livet eller relationerne. Her, hvor jeg står roligt uanset hvad. Og hvor jeg ved, hvad jeg skal gøre for at kunne hjælpe andre på allerbedste vis.

Derfor er uddannelsen skabt og tilrettelagt, så du kommer til at stå stærkere i dig selv og samtidig bliver i stand til at hjælpe andre til at opnå et bedre selvværd.

Når du er i mål med uddannelsen til Selvværdsvejleder, kan du vælge at stoppe op og nyde, hvordan dit liv er blevet, og hvilken forskel det har gjort for alle omkring dig.

Du kan selvfølgelig også vælge at skabe et arbejdsliv med fokus på at hjælpe andre med at få godt selvværd og bedre relationer.

På uddannelsen bliver du certificeret Selvværdsvejleder v/ Tid Til. Du bliver uddannet i at kunne hjælpe andre med deres selvværd. Her får du redskaber, viden og materialer til brug i arbejdet med klienter. Du lærer simpelthen alt det, der skal til, for du kan blive en dygtig terapeutisk Selvværdsvejleder.

Uddannelsen foregår over 6 moduler på 3 retreats og online. Imellem undervisningsgangene får du sparring, har øveklienter og løser opgaver. Du skal give et afsluttende oplæg, hvis du ønsker certificering. Jeg lover at gøre alt for, at du vil være klar til det.

Hvis du i forvejen har en uddannelse, hvor du har arbejdet dybt med dig selv, men savner mere viden og tilgange til arbejdet med klienter med lavt selvværd, er du også meget velkommen og vil med sikkerhed lære nyt. Tøv ikke med at booke en afklaringssamtale, hvis du er i tvivl.

Jeg tror på, at transformerende undervisning sker gennem oplevede aha-øjeblikke, og jeg tror på, at alting hænger sammen. Derfor er uddannelsen tilrettelagt, så du undervejs kommer til at arbejde med både sind, krop, hjerte, energi og spiritualitet.

For at sikre, at dine forventninger passer med uddannelsens forløb og for at sikre så trygt et rum som muligt, kan din optagelse på uddannelsen kun ske efter en afklaringssamtale over telefon eller online. Af hensyn til nærvær og personlig udvikling er kun 10 pladser på uddannelsen. Det lave deltagerantal sikrer, at du bliver en del af et lille hold, hvor der er tid og rum til, at alle kan blive set, hørt og støttet optimalt.

Der er KUN 10 pladser, så book en uforpligtende afklaringssamtale nu, før det er for sent.

Earlybird frem til d. 1.6.24 på uddannelsen Selvværdsvejleder v/ Tid Til: 

Pris: 13.950 kr.

Der er to muligheder for en afdragsordning:

Enten direkte hos mig: Betal 4000 kr., når du tilmelder dig.

Efterfølgende betales så 2700 kr. hver d. 1. i de 4 måneder, uddannelsen varer (i alt 14.800 kr.). 

Eller du kan vælge at betale hele uddannelsen som afdrag gennem Sundhed+ her 

OBS! Tilmelding er bindende, og prisen stiger efter 1.6.24.

På Uddannelsen til Selvværdsvejleder får du:

6 modulers undervisning
Du får en gruppe, der støtter dig
Manuskripter
Du får mindfulness lydfiler og fokuskort
certificering

Hvad indeholder uddannelsen?

Opbygning af uddannelsen til selvværds vejleder

Hvem er Uddannelsen til Selvværdsvejleder for?

Uddannelsen til Selvværdsvejleder v/ Tid Til er denne gang kun for kvinder. Den er til dig, der kan mærke et “JA! Det er den uddannelse, jeg har manglet”, når du læser teksten her. 

Det er et must for uddannelsen, at du har et ønske om og vilje til at arbejde dybt med dig selv. Det forventes, at du træner 10 – 20 minutter mindfulness dagligt efter den første weekends moduler. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til hverken meditation eller mindfulness, da intro og viden er en del af uddannelsen.

Tidsmæssigt skal du mellem undervisningsgangene afsætte tid til et par timers læsning og/eller refleksionsøvelser, samt en 1:1-samtale med mig. Hvis du har vanskeligheder i forhold til at læse og skrive, så fortæl mig det ved tilmelding, så jeg kan sørge for den rette støtte til dig.

På uddannelsen åbner vi ikke bare til teoretisk og evidensbaseret undervisning. Vi åbner også til et tillidsfuldt rum, hvor vi møder vores sårbarhed og styrker i nærværet med os selv og hinanden. De dybe indre processer folder sig ikke blot ud, når vi er fysisk sammen. De arbejder videre i dit hverdagsliv og i de øvelser, du får som hjemmearbejde. Den første weekend, vi mødes, etableres tilliden til hinanden, så du og dine medstuderende kan give hinanden gensidig støtte og sparring under forløbet. Det giver en fantastisk mulighed for, at du kan få hjælp og selv øve dig i at stille undrende og coachende spørgsmål, samtidig med at du styrker fællesskabet med dine medstuderende.

Hvorfor deltage?
Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en uddannelse, der kan tages alene for din personlige udviklings skyld, men det er også en uddannelse, der giver dig redskaber til at kunne hjælpe andre med lavt selvværd. Du kan blandt andet bruge det, du lærer på uddannelsen i dine relationer, i arbejdet som selvstændig terapeut, eller hvis du har et job, hvor du arbejder med mennesker.

UDDANNELSENS INDHOLD: Omdrejningspunktet er arbejdet med spørgsmålene: Hvad er selvværd? Hvordan kan du ændre dårligt selvværd? Hvad kan du gøre for at styrke dit eget og andres selvværd?

Det er bestemt ikke en forudsætning, at du skal have lavt selvværd for at arbejde med dit selvværd – selvom det for mange af os kan kickstarte motivationen. Det vigtigste er, at du har et ønske om at udvikle dig personligt, så du kan få mest muligt ud af livet og være den bedste udgave af dig selv i mødet med andre.

På uddannelsen lærer du bl.a. om skam, selvtillid, identitetsudvikling, mindfulness, skygger og projektioner, følelser og indre barn-arbejde som veje til bedre selvværd. Du kommer til at arbejde praktisk med selvkærlighed, den indre kritiker, tilgivelse, mønstre og energi. Og sidst, men ikke mindst kommer du til at få viden om neuropsykologi, spiritualitet og kognitiv teori. Vi fejrer selvfølgelig, når du er færdig med uddannelsen. Og du kan godt begynde at glæde dig – det bliver fantastisk!

Du kommer til at arbejde dybt med dit eget selvværd, uanset dit udgangspunkt. Trin for trin kommer du til at stå stærkere i dig selv og mere kærligt i dine relationer.

PRAKSIS SOM SELVVÆRDSVEJLEDER: Du bliver uddannet i terapeutisk praksis, og du får redskaber og materialer til at kunne hjælpe andre til bedre selvværd. Imellem modulerne kommer du til at træne det, du har lært, i arbejdet med dig selv og med øveklienter. Derved kan du med større erfaring og selvtillid fungere som Selvværdsvejleder, hvad enten du vil bruge det som selvstændig, på dit nuværende arbejde eller i forhold til dine relationer.

Uddannelsen afsluttes med en præsentation ud fra et oplæg efterfulgt af en skøn fejring. Du får et certificeringsbevis, der bevidner din udvikling og dine evner og kunnen i forhold til at hjælpe andre som Selvværdsvejleder v/ Tid Til.

Der er fremmødepligt til alle moduler. Men lad ikke et bryllup eller andet uopsætteligt forhindre dig i at tage uddannelsen. Nævn det på afklaringssamtalen, og så finder vi ud af, hvilke løsninger, der kan være.

Sparring: Du har mulighed for sparring på hele uddannelsen enten online eller på mail. Det gælder både ift. opgaver, øveklienter og opklarende/opfølgende spørgsmål og andet af mere personlig karakter, der måtte dukke op undervejs. Som en ekstra bonus får du adgang til online- eller mailsparring om klienter i to måneder efter endt certificering.

Praktisk Information

En kombination af undervisning på retreats og online

UDDANNELSEN efterår 2024

Modul 1 – 2: Lørdag – søndag d. 24. –  25.8. på 1. retreat. Materialer udleveres

Online: d. 11.9. og d. 25. 9.

Modul 3 – 4: Lørdag – søndag d. 12. – 13.10. på 2. retreat. 

Online: d. 30.10. og d. 20.11.

Modul 5 – 6: Lørdag – søndag d. 14. – 15.12. på 3. retreat. Certificering

Tidsrum for undervisning på retreats er fra kl. 9 lørdag til kl. 15 om søndagen.

Online er 1 – 2 timer pr. gang.

Nærmere oplysninger og spørgsmål tages på afklaringssamtalen.

 

Hvor foregår uddannelsen?

Liveundervisningen foregår på retreats på forskellige skønne kursussteder. Det er personlig udvikling og selvforkælelse i de dejligste rammer.

Forplejning og overnatning på retreats er inklusiv i prisen. Onlinemøder foregår i et sikret onlinerum, som kan tilgås på smartphone eller computer via et tilsendt link.

Hvor meget hjemmearbejde?

Du skal konkret afsætte tid mellem vores mødegange til:

 • 10 – 20 minutter mindfulness dagligt
 • Et par timers læsning og/eller refleksionsøvelse mellem hver undervisningsgang
 • Mindre opgaver på mail til tiden imellem undervisningsgangene for at støtte din udvikling
 • Online sparring og 1:1 coaching med mig
 • Øveklienter for at træne det lærte i praksis

Praktisk information

Overnatning på retreats: Overnatning, som er inkl. i prisen, er i et delt dobbeltværelse. Du kan, såfremt der er plads, indlogeres i et enkeltværelse mod et tillæg på 400 kr.

Forplejning på retreats: Du får morgenmad, frokost, kaffe/te/vand og eftermiddagssnacks. Derudover er der aftensmad på lørdage. Andre drikkevarer til aftensmad end vand står du selv for. Husk at oplyse ved tilmelding, hvis du er vegetar, veganer eller har allergener.

Materialer: På modul 1 får du udleveret en mappe med materiale til uddannelsen. Mappen giver selve basis for det, du lærer. Under uddannelsen får du tilsendt mindfulness lydfiler på mail. Du får også 1 sæt af mine særlige Fokuskort.

Derudover får du coaching – og mindfulness manuskripter og andre værktøjer. Disse kan du gøre til dine og bruge frit efterfølgende.

En investering i selvværd

Uddannelsens værdi

Uddannelsen til Selvværdsvejleder v/ Tid Til er en investering, som kommer mangfoldigt igen. Her har jeg samlet en liste over noget af den værdi, som du med garanti får ud af uddannelsen:

 • En dyb indre udvikling
 • Praktisk og teoretisk forståelse af selvværd, selvtillid, skyggearbejde, energi, essens, projektioner og roller, følelser og mindfulness. Undervisningen trækker på neuroforskning, erfaringsbaseret teori, kognitiv teori og forskning i mindfulness og bevidsthed
 • Kontakt til dit højere selv og de spirituelle bevidsthedslag
 • Et kærligt skub til at praktisere mindfulness og finde ro i tankerne
 • Et fællesskab med maks. 10 ligesindede kvinder
 • En uddannelse med tid til nærvær og høj kvalitet
 • En mappe med undervisningsmateriale
 • Mindfulness lydfiler
 • 1 sæt healende fokuskort
 • 1:1 coaching sessioner med mig online/fysisk
 • 3 weekender fyldt med selvkærlighed og transformerende indsigt i selvværd
 • Mulighed for online sparring med mig ugentligt
 • Certificeringsbevis ved fuldførelse af Uddannelsen til Selvværdsvejleder
 • Du får desuden både coaching – og mindfulness manuskripter, som du må bruge som Selvværdsvejleder både til øveklienter og i eventuel egen praksis efter endt uddannelse
 • Mulighed for at drive terapeutisk praksis
 • Som en ekstra bonus får du adgang til ugentlig online- eller mailsparring om klienter i to måneder efter endt uddannelse

I alt får du økonomisk værdi for 28.900 kr. hvis du deltager på hele Uddannelsen til Selvværdsvejleder v/Tid Til. Men ved tilmelding nu er det slet ikke det, du skal betale – så skal du kun betale halvdelen!

Mød din underviser og coach

Jeg hedder Karina.

Jeg har udviklet Uddannelsen til Selvværdsvejleder, fordi jeg brænder for at dele ud af mine erfaringer og viden om, hvordan godt selvværd skabes. Så mange mennesker i dagens Danmark, ja i verden, lider under en følelse af ikke at være noget værd. Deres smertefulde følelser og tanker om sig selv skaber problemer i dagligdagen, ikke kun for dem, men også ofte for omgivelserne. Det betyder så meget for mig at høre, hvordan mine klienter og studerende oplever en konkret forbedring af deres selvværd, efter at de har været hos mig

Jeg kender også selv personligt til dårligt selvværd og har arbejdet og dygtiggjort mig professionelt inden for det i flere år. Jeg har fordybet mig i udvikling af selvværdet via de mange kurser og uddannelser, som jeg har deltaget i og senere selv undervist på, gennem min praksis som terapeutisk coach og gennem mit eget indre arbejde med mentorer. Uddannelsen er derfor skabt som den uddannelse, jeg selv savnede fra start, og nu håber jeg, at jeg må dele glæden ved at hjælpe andre mennesker med dig!

Hvis det kalder, har du chancen for at blive en af de selvværdsvejledere, som er uddannet hos mig. Det betyder, du får en fagligt dyb og struktureret uddannelse, som jeg har brugt år på at udvikle og finpudse. For selvværd er så vigtig en ting at tage hånd om – både hos sig selv og andre – så det kræver, at man ved, hvad man gør og hvordan.

Jeg er en erfaren underviser af børn, unge og voksne.

Jeg blev uddannet lærer og tog derudover Voksenpædagogisk kursus på Skive Seminarium i 1995. Jeg har diplommoduler i Neuropsykologi og –pædagogik fra 2013. Jeg har undervist i folkeskoler og friskoler i 6 år og undervist i projekt med traumatiserede unge i 3 år. Derudover har jeg som konsulent og freelance undervist pædagogisk personale i Voksne, Job og Handicap i Aarhus og Randers Kommune i sammenlagt 11 år.

Da jeg er uddannet underviser, er jeg vant til at tilpasse undervisningen til alle typer af mennesker. Det betyder, at jeg hellere end gerne vil hjælpe med at lave særlige aftaler og finde løsninger, hvis du har udfordringer med at stave, læse eller andet.

I 2016 besluttede jeg mig for, at det var tid til at følge mit kald – at hjælpe andre mennesker på det personlige plan. Efter at have brugt utallige timer på at fordybe mig i psykologi, sexologi, parterapi, coaching og spiritualitet, var det tid til at dele ud af min passion. Jeg etablerede min klinik i Åbyhøj og senere i Latinerkvarteret i Aarhus og i København. Jeg begyndte at holde foredrag flere steder i landet og arrangere workshops.

Siden hen er jeg blevet gæsteunderviser på Sexologuddannelsen ved Joan Ørting, censor på Mette Holms Skyggevejlederuddannelse og mentor på Mindfulness Master Coachuddannelsen ved Liselotte Ellegaard.

Selvom jeg på den vis har mange redskaber, jeg kan dele ud af, kan jeg ikke lade være med fortsat at lære nyt. Så for øjeblikket er jeg i gang med en Uddannelse til Thetahealer og en 4-årig Psykoterapeut- og Enneagrammaster Uddannelse. Og jeg elsker det, fordi det åbner op for endnu dybere lag i den, jeg er og det, jeg gør og deler ud af.

Du kan læse mere om mig her.

Er du klar til at hjælpe dig selv og andre mennesker med at få troen på sig selv, så livet kan leves fuldt og helt?

Så lad os sammen arbejde for at ændre lavt selvværd til daglig selvkærlighed, udvikle forståelse for de indre processer og få øget livsglæde i dagligdagen!