Bliv certificeret Selvværdsvejleder

Vil du gå i dybden med personlig udvikling for dig selv og for andre?

Kom med på smukke retreat-steder inden for en times kørsel fra Aarhus, og fordyb dig i undervisning, nærvær og transformation.

Grunduddannelsen starter i oktober 2022.

Early Bird udløber den 31. august 2022 – spar op til 6.100 kr.

Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en terapeutisk uddannelse

– som både kommer dig selv, din omgangskreds og eventuelle klienter til gode

Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en todelt uddannelse, der består af Grunduddannelsen, som svarer til modul 1-6 (opstart oktober 2022), og Masteruddannelsen, som svarer til modul 7-9 (opstart august 2023). Det betyder, at du kan nøjes med at tage en del af Uddannelsen til Selvværdsvejleder.

For at blive en dygtig Selvværdsvejleder er det essentielt at arbejde med sig selv. Derfor er Uddannelsen til Selvværdsvejleder en uddannelse, hvor du først lærer at arbejde terapeutisk med dig selv på Grunduddannelsens 6 moduler: “Selvværdsforandring”. Når du har sikret dig din plads på grunduddannelsen, kan du glæde dig til 6 weekender på skønne retreatsteder, hvor du kommer til at gennemgå en dyb transformationsrejse sammen med ligesindede kvinder. Imellem vores mødegange vil der være skriftlige opgaver, mindfulness-øvelser, litteraturlæsning, buddyordning, online sparring og 2 individuelle sessioner med mig. Uddannelsen er skabt ud fra de bedste redskaber fra de uddannelser og kurser, jeg selv har været på. Dertil har jeg føjet de indsigter og erfaringer, som flere års arbejde med klienter og med mig selv har givet mig. Det er med andre ord den uddannelse, jeg selv savnede for at kunne komme herhen, hvor jeg er nu: Her, hvor jeg har tillid til både andre og mig selv. Hvor jeg ved, hvad jeg skal gøre, når det føles svært med livet eller relationerne. Derfor er uddannelsen skabt og tilrettelagt, så du kommer til at stå stærkere i dig selv ved at tage Grunduddannelsen “Selvværdsforandring”.

Når du er i mål med Grunduddannelsen, kan du vælge at stoppe op og nyde, hvordan dit liv er blevet, eller du kan fortsætte på Masteruddannelsen.

På Masteruddannelsen bliver du certificeret Selvværdsvejleder. Du bliver uddannet til at kunne hjælpe andre med deres selvværd. Her får du redskaber, viden og materialer til brug i arbejdet med klienter, og du lærer det, du har brug for som terapeutisk coachende Selvværdsvejleder. Masteruddannelsen foregår over 3 moduler på smukke retreat-steder under en times kørsel fra Aarhus. Imellem undervisningsgangene får du sparring, har øveklienter og laver opgaver. Der er en afsluttende eksamen, hvis du ønsker certificering. Jeg lover at gøre alt for, at du på det tidspunkt vil være klar og glæder dig til at vise det, du har lært. Hvis du i forvejen har en uddannelse, hvor du har arbejdet dybt med dig selv, men savner mere viden og tilgange til arbejdet med klienter med lavt selvværd, kan du muligvis starte direkte på Masteruddannelsen. Det finder vi sammen ud af i afklaringssamtalen.

Jeg tror på, at transformerende undervisning sker gennem oplevede aha-øjeblikke, og jeg tror på, at alting hænger sammen. Derfor er uddannelsen tilrettelagt, så du kommer til at arbejde med både sind, krop, hjerte og spiritualitet.

For at sikre, at vores forventninger stemmer overens, og for at sikre så trygt et rum som muligt, kan optagelse på uddannelsen kun ske efter en afklaringssamtale over telefon eller video. Af samme grund er er der kun 14 deltagerpladser på uddannelsen. Det har den væsentlige fordel, at du bliver en del af et lille hold, hvor der er tid og rum til, at alle kan blive set, hørt og støttet.

Der er KUN 14 pladser, så book en uforpligtende afklaringssamtale nu, før det er for sent.

Du sparer op til 6.100 kr., hvis du booker din plads senest den 31. august 2022!

Priser

Grunduddannelsen “Selvværdsforandring”

Early Bird til og med den 31/8 2022: 19.900 kr. (spar 3.100,-)

Pris derefter: 23000 kr.

Afdragsordning: Betal kun 4000 kr. ved tilmelding

Ved Early Bird betal efterfølgende 1800 kr. hver d. 1. i de 9 måneder, uddannelsen varer (i alt 20.200 kr.). Ved tilmelding efter d. 31/8, hør nærmere om din mulighed for ratebetaling i afklaringssamtalen.

OBS! Tilmelding er bindende

Masteruddannelsen “Styrk andres selvværd” 

Early Bird til og med den 31/8 2022: 11.000 kr. (spar 3.000,-)

Pris derefter: 14.000 kr.

Afdragsordning: Betal kun 4000 kr. ved tilmelding

Ved Early Bird betal efterfølgende 1800 kr. hver d. 1. i de 4 måneder, uddannelsen varer (i alt 11.200 kr.). Ved tilmelding efter d. 31/8, hør nærmere om din mulighed for ratebetaling i afklaringssamtalen. 

OBS! Tilmelding er bindende

Hele Uddannelsen til Selvværdsvejleder

Early bird til og med den 31/8 2022: 30.900 kr. (spar 6.100,-)

Efter 31.8 2022: 37.000 kr.

Afdragsordning: Betal kun 4000 kr. ved tilmelding

Ved Early Bird betal efterfølgende 1950 kr. hver d. 1. i de 14 måneder, uddannelsen varer. (i alt 31.300 kr.) Ved tilmelding efter d. 31/8, hør nærmere om din mulighed for ratebetaling i afklaringssamtale.

OBS! Tilmelding er bindende

På Uddannelsen til Selvværdsvejleder får du:

Hvad indeholder uddannelsen?

Hvem er Uddannelsen til Selvværdsvejleder for?

Uddannelsen til Selvværdsvejleder ved tid til er denne gang kun for kvinder.

Det er et must for at kunne certificeres som Selvværdsvejleder, at du har et ønske om og vilje til at arbejde dybt med dig selv. Det forventes, at du træner 10-20 minutter mindfulness dagligt efter modul 1. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til hverken meditation eller mindfulness, da intro og viden er en del af uddannelsen. Derudover skal du regne med en times læsning i hvert modul til grundlitteratur. Hvis du har vanskeligheder i forhold til at læse og skrive, så fortæl mig det ved tilmelding, så jeg har mulighed for at imødekomme dig.

På vores live weekender åbner vi ikke bare til teoretisk og evidensbaseret undervisning – vi åbner også til et tillidsfuldt rum, hvor vi møder vores sårbarhed i nærværet med os selv og hinanden. De dybe indre processer folder sig ikke blot ud, når vi er fysisk sammen. De arbejder videre i dit hverdagsliv, og i de øvelser du får som hjemmearbejde. Den første weekend, vi mødes, etablerer vi en buddyordning, så du og dine medstuderende kan give hinanden gensidig støtte og sparring under forløbet. Buddyordningen er en fantastisk mulighed for, at du kan få hjælp og selv øve dig i at stille undrende og coachende spørgsmål, samtidig med at du styrker fællesskabet med dine medstuderende.

Hvorfor deltage?
Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en uddannelse, der kan tages blot for din personlige udviklings skyld, men den er også en uddannelse, der giver dig redskaber til at hjælpe andre med at styrke lavt selvværd. Du kan blandt andet bruge det, du lærer på uddannelsen, i dine relationer, i arbejdet som selvstændig terapeut, eller hvis du har et job, hvor du på anden vis arbejder med mennesker.

GRUNDUDDANNELSEN: Omdrejningspunktet er arbejdet med spørgsmålene: Hvad er selvværd? Hvordan kan du transformere dårligt selvværd? Hvad kan du gøre for at styrke dit eget og andres selvværd? Det er bestemt ikke en forudsætning, at du skal have lavt selvværd for at arbejde med dit selvværd – selvom det for mange af os kan kickstarte motivationen. Det vigtigste er, at du har et ønske om at udvikle dig personligt, så du kan få mest muligt ud af livet, og så du kan være den bedste udgave af dig selv i mødet med andre. Derudover lærer du bl.a. om mindfulness, skam, selvtillid, identitetsudvikling, skygger og projektioner, følelser, det indre barn, selvkærlighed, den indre kritiker, tilgivelse, mønstre og vanebrud, roller, maskulin energi og feminin energi, spiritualitet, visioner og drømme samt neuropsykologi og kognitiv teori. Vi fejrer selvfølgelig, når du er nået igennem Grunduddannelsen, for det er værd at fejre!

Du kommer til at arbejde dybt med dit eget selvværd, uanset dit udgangspunkt, så du trin for trin kommer til at stå stærkere i dig selv og mere kærligt i dine relationer.

MASTERUDDANNELSEN: På modul 7 – 9 bliver du uddannet i terapeutisk praksis, og du får redskaber til at hjælpe andre til bedre selvværd. Imellem de tre moduler kommer du til at øve dig i det, du har lært, i arbejdet med øveklienter, så du med større erfaring og selvtillid kan udfolde dit virke som Selvværdsvejleder, når du er blevet certificeret. Uddannelsen afrundes den 18.-19. november 2023 med en eksamen efterfulgt af en smuk fejring, hvor du og dine medstuderende får et certifikat, der bevidner din transformationsproces og dine evner og kunnen i forhold til at hjælpe andre som Selvværdsvejleder.

Der er fremmødepligt til alle moduler.

Sparring: Du har mulighed for onlinesparring ugentligt. Det gælder både ift. opgaver og opklarende/opfølgende spørgsmål og andet af personlig karakter, der måtte dukke op undervejs. Som en ekstra bonus får du adgang til ugentlig online- eller mailsparring om øveklienter i to måneder efter endt certificering.

Praktisk Information

Datoer for retreat weekender

GRUNDUDDANNELSEN

Modul 1: 8.-9. oktober 2022
Modul 2: 19.-20. november 2022
Modul 3: 28.- 29. januar 2023
Modul 4: 11.- 12. marts 2023
Modul 5: 29.- 30. april 2023
Modul 6: 10.- 11. juni 2023

MASTERUDDANNELSEN

Modul 7: 12.-13. august 2023
Modul 8: 7.- 8. oktober 2023
Modul 9: 18.-19. november 2023

Tidsrum for retreat er fra kl. 9 om lørdagen til kl. 15 om søndagen.

 

Hvor foregår uddannelsen?

Al live undervisning foregår som retreat på et skønt retreat-sted i Jylland – inden for en times kørsel fra Aarhus. Jeg kan afsløre, at det bliver selvforkælelse i naturskønne rammer. Mere info følger. Al forplejning og overnatning er inklusiv i prisen.

Hvor meget hjemmearbejde?

Da dette er en uddannelse, hvor du i høj grad arbejder med dig selv, så betyder det, at du skal afsætte tid til at tage dig af dig selv og dine personlige processer. Derudover skal du afsætte tid mellem vores fysiske mødegange til:

 • 10 – 20 minutter mindfulness dagligt
 • Ca. en times læsning i hvert modul til grundlitteratur. Der er derudover forslag til ekstra litteratur som inspiration.
 • Skriftlige opgaver til tiden imellem undervisningsgangene
 • Online sparring
 • Tid med din buddy
 • Øveklienter for at træne det lærte i praksis. (dette gælder kun Masteruddannelsen)

Praktisk information

Overnatning: Overnatning, som er inkl. i prisen, er i delt dobbeltværelse. Du kan, såfremt der er plads, indlogeres i et enkeltværelse mod et tillæg på 400 kr.

Forplejning: Morgenmad, frokost, eftermiddagssnacks og kaffe/te/vand alle undervisningsdage og aftensmad alle lørdage. Det er vegetarisk mad til alle måltider – husk at oplyse ved tilmelding, hvis du har allergener.

Materialer: På modul 1 får du udleveret en litteraturliste samt en liste med forslag til ekstra inspiration og en mappe med materiale til uddannelsen. Under uddannelsen får du tilsendt 6 mindfulness lydfiler på mail. Derudover får du 3 mindfulness manuskripter, du kan bruge frit efterfølgende, og 1 sæt healende Fokuskort.

En investering i selvværd

Uddannelsens værdi

Uddannelsen til Selvværdsvejleder er en investering, som kommer mangfoldigt igen. Her har jeg samlet en liste over al den værdi, som du med garanti får ud af uddannelsen:

 • En indre transformationsproces
 • Praktisk og teoretisk forståelse for selvværd, skyggearbejde, maskulin og feminin essens, projektioner og roller, følelser og mindfulness. Undervisningen trækker på neuroforskning, erfaringsbaseret teori, kognitiv teori og forskning i mindfulness og bevidsthed
 • Kontakt til dit højere selv og de spirituelle bevidsthedslag.
 • Et kærligt skub til at praktisere mindfulness
 • Et fællesskab af maks. 14 ligesindede kvinder
 • En uddannelse med tid til nærvær og høj kvalitet, da der er deltagerbegrænsning
 • En mappe med undervisningsmateriale
 • 6 mindfulness lydfiler
 • 3 mindfulness manuskripter, som du kan og må bruge som Selvværdsvejleder både til øveklienter og i eventuel egen praksis efter endt uddannelse
 • 1 sæt healende fokuskort
 • 3 1:1 coaching sessioner med mig online/fysisk
 • 9 weekender på et naturskønt retreat-sted maks. en times kørsel fra Aarhus
 • Mulighed for online sparring med mig ugentligt
 • Certifikat ved fuldførelse af Uddannelsen til Selvværdsvejleder
 • Mulighed for at drive terapeutisk praksis
 • Som en ekstra bonus får du adgang til ugentlig online- eller mailsparring om øveklienter i to måneder efter endt uddannelse

I alt får du værdi for 44.900 kr. hvis du deltager på hele Uddannelsen til Selvværdsvejleder

Mød din underviser og coach

Jeg hedder Karina.

Jeg har udviklet Uddannelsen til Selvværdsvejleder, fordi det er mit store ønske at dele ud af mine erfaringer og viden om, hvordan du skaber bedre selvværd. Arbejdet med selvværd er et emne, som jeg har dygtiggjort mig inden for gennem mine erfaringer i livet, gennem min praksis som terapeutisk coach og via de mange kurser og uddannelser, som jeg har deltaget i og undervist på. Det betyder alverden for mig at høre, hvordan mine klienter og studerende oplever en konkret forbedring af deres selvværd, efter at de har været hos mig. Nu håber jeg, at jeg må dele glæden ved at hjælpe andre mennesker med dig!

 

2022-2023 er første årgang af Uddannelsen til Selvværdsvejleder, og jeg kan næsten ikke vente! Den første gang er altid noget særligt. Nu har du chancen for at blive en de første selvværdsvejledere, som er uddannet hos mig.

 

Jeg er en erfaren underviser

Jeg blev uddannet lærer fra Skive Seminarium i 1995, jeg har en diplomuddannelse i Neuropsykologi og –pædagogik fra 2013. Jeg har undervist i folkeskoler og friskoler i 8 år, før jeg blev selvstændig. Derudover har jeg brugt 3 år på at arbejde med traumatiserede unge og undervist pædagogisk personale i Voksne, Job og Handicap i Aarhus Kommune i 8 år.

Da jeg er uddannet underviser, er jeg vant til at tilpasse undervisningen til alle typer af elever. Det betyder, at jeg gerne vil være behjælpelig med at lave særlige aftaler, hvis du har udfordringer med at stave, læse eller andet.

I 2016 besluttede jeg mig for, at det var tid til at følge mit kald – at hjælpe andre mennesker på det personlige plan. Efter at have brugt utallige timer på at fordybe mig i psykologi, sexologi, parterapi og spiritualitet, var det tid til at dele ud af min passion. Jeg etablerede min klinik i Latinerkvarteret i Aarhus og begyndte at holde foredrag og arrangere workshops. Siden hen har jeg bl.a. undervist regelmæssigt på Sexologuddannelsen ved Joan Ørting og er blevet censor på Mette Holms Skyggevejlederuddannelse. I 2021 blev jeg uddannet Mindfulnessinstruktør. Selvom jeg allerede har mange redskaber, jeg kan dele ud af, så kan jeg ikke lade være med fortsat at udvikle mig og lære nyt. Måske kender du det?

Du kan læse mere om mig her.

Er du klar til at hjælpe andre mennesker med at få troen på sig selv, så de kan leve livet fuldt og helt?

Lad os sammen arbejde for at transformere lavt selvværd til selvkærlighed, uddybet forståelse for de indre processer og øget livsglæde i dagligdagen!