En sexolog er kort sagt en terapeut, der leder dig til et mere kærlighedsfuldt liv.

Et sundt og givende kærlighedsliv hænger sammen med evnen til at kunne elske sig selv.

Jeg hedder Karina og jeg udbyder blandt andet sexolog sessioner i min klinik i Aarhus C og online.

Læs med for at høre, hvad en session kan berige dig med.

sexolog Karina - tid til

Identitet og selvværd er centrale emner hos sexologen

Den type sexolog, jeg er, er ikke en terapeut med fokus på at give sextips eller råd om fysiske problemer. Jeg er derimod den sexolog, som støtter dig i det følelsesmæssige aspekt af seksualitet og sensualitet, så du kan udleve din kønsidentitet på lige netop den måde, der nærer dit hjerte allermest.

Som sexolog og terapeutisk coach støtter jeg dig i at se dit potentiale, opbygge dit selvværd og være med de følelser og processer, som er forbundet til din kønsidentitet og dine relationer.

Det er let at blive fastlåst i roller og tankemønstre, der skygger for, hvad du virkeligt vil og ikke vil. Hos mig får du selverkendelse, et frisk perspektiv og støtte til at skabe konkrete forandringer i din hverdag.

Få øje på dine mønstre og behov, så du kan transformere dig i kærlighed

Mange af os har det med at forbinde vores kønsidentitet med bestemte roller, som vi har set vores forældre udleve, eller som samfundet omkring os har indprentet i os. Det kan give den udfordring, at din forestilling om, hvordan du skal være som partner eller som forælder, ikke nødvendigvis passer til dig eller til din partner. Jeg hjælper dig med at blive bevidst om dine mønstre, og hvordan du kan transformere dem, så du kan opbygge sunde relationer.

Gennem samtale hjælper jeg dig med at blive bevidst om dine grænser og behov. Jo bedre du bliver til at stå stærkt og kærligt i dig selv ved at sætte din grænse og lytte til dine behov, desto mere kan du åbne dit hjerte på en stabil og bæredygtig måde.

Du skal ikke gå på kompromis med dig selv for at gøre verden omkring dig glad, selvom enhver relation kræver en vis grad af fleksibilitet. Jo mere bevidst du bliver om, hvad du har brug for, og jo bedre du bliver til at udtrykke det, desto lettere bliver det for din omverden at imødekomme dig.

Du fortjener at blive værdsat for lige præcis den, du er.

Hvis din kærlighedsbeholder er klemt, drænet eller tom, hvordan skal den så kunne flyde over til dem, som betyder mest for dig? Din kærlighedspraksis bør altid starte med nærværet og kærligheden til dig selv, så du har overskud.

 

Er det tid til at lære dig selv bedre at kende, så du kan træffe valg i kærlighed til dig selv og dem, du holder af?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *