Det er tid til at bryde med myten om, at terapi er for folk med problemer. Derfor har jeg skrevet dette blogindlæg, hvor jeg besvarer spørgsmålene:

  • Hvad er terapi?
  • Hvorfor er det en god ide at få terapeutisk coaching?
  • Hvordan kan en terapeutisk coach hjælpe dig til bedre selvværd?

Hvem har gavn af at gå i terapi?

Lad os starte med at slå fast, at terapi er for folk, som er villige til at tage ansvar for sig selv og for sine relationer.

Terapi er for dig, som ønsker at forsætte med at udvikle dig, og som kan bruge et kærligt skub i processen.

Terapi er valget om at tage dig tid til dig, men det er alt andet end en egoistisk handling. Idet du tager dig tid til at lære dig selv at kende, transformere dine skygger og opbygge sunde relationer, vil din investering i din selvudvikling komme både dig selv og din omverden til gode.

Jeg hjælper både par og enkeltpersoner på vej i livet. Jeg møder dig som et helt menneske ved at trække på min brede faglighed og mine professionelle og personlige erfaringer. Det betyder, at du ikke behøver at vide på forhold, hvilken type vejledning du vil have. Jeg er både coach, mindfulnessguide, skyggevejleder, parterapeut, sexolog og underviser, og jeg deltager løbende i kurser ved psykologer og spirituelle vejledere.

I min klinik, som ligger i hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus, hjælper jeg både enkeltpersoner og par med at finde kærligheden. Det er også derfra, at jeg udfører terapeutiske samtaler online. Det betyder, at selv dig, der har det bedst med at sidde hjemme, og dig som befinder dig fysisk langt fra mig, har mulighed for at få støtte til livet.

Jeg støtter dig i at møde dig selv gennem dine udfordringer, så du kan transformere dig i kærlighed til dig selv og dem, du holder af.

Hvordan virker terapi og coaching?

Alle, der er villige til at tage ansvar for at være den bedst mulige udgave af sig selv, kan have gavn af at gå i terapi og at blive coachet.

Tit og ofte er det sådan, at vi har svært ved at få øje på potentialet i os selv. Vi har svært ved at se vores egne mønstre og muligheder. Derfor kan det være en fantastisk støtte at få en professionel udefrakommende, som hverken kender dine relationer eller har følelserne viklet ind i historien, til at lytte, støtte og udvide dit perspektiv.

Terapi er en gave til dig selv og til verden omkring dig

Terapi er et redskab, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig, så du kan prioritere din tid og dine ressourcer derefter.

Arbejdet med at opbygge selvværd er en del af de fleste sessioner. Hvis du ikke ser dig selv som noget værd, så er det svært at prioritere at give dig selv det, du har brug for. Mange mennesker er alt for hårde ved sig selv. Selvværd er et tema, som jeg konstant møder gennem mine klienter, og som står mig meget nær, fordi det også er noget, som jeg selv har haft brug for at vide meget mere om for at ændre på. Gennem årene har jeg specialiseret mig så meget i selvværds udvikling, at jeg nu har skabt Uddannelsen til Selvværdsvejleder. Første hold starter i efteråret 2022.

Når du tager dig tid til at se en terapeut, så starter du en indre proces, der ikke bare folder sig ud under sessionen, men også i din hverdag. Det kan være hårdt og fantastisk på samme tid. Lige netop derfor kan jeg varmt anbefale at have en dygtig og nærværende terapeut til at støtte dig i din proces.

Hvilken form for terapeut skal du vælge?

Der findes mange forskellige former for terapeuter. Hver terapeut bidrager med sin unikke personlighed og ekspertise. Det kan være en god ide at mærke efter, hvem du klinger bedst med. Det kan sagtens skifte fra emne til emne og i forhold til den periode af livet, du befinder dig i.

Jeg er særlig god til at støtte dig i at opbygge selvværd, så du kan stå stærkt i dig selv og kærligt i dine relationer. En anden af mine ekspertiser er at coache par til at forvandle dårlig stemning og mangel på tiltrækning til god kommunikation, tillid og fornyet gnist i parforholdet.

Mine klienter siger, at jeg har en særlig evne til at få dem til at føle sig mødt. Jeg lytter, når de har brug for at føle sig hørt og set, og jeg giver et kærligt skub, når de trænger til det. Derudover fortæller de, at de oplever, deres indre knuder løsnes, og at hverdagen forandrer sig til det bedre efter at have været hos mig. Og at få de tilbagemeldinger er fantastisk. For det er jo netop det, jeg er her for: at hjælpe andre med at få et bedre liv.

Ud over selve tiden til dig under en session, giver jeg dig lydfiler og øvelser, som du kan arbejde med efterfølgende.

 

Det er Tid Til at få mest muligt ud af livet

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *